Ο Χ. Κόκκινος στην παρουσίαση του προγράμματος ανάπτυξης Fraport Greece για το αεροδρόμιο της Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις παραβρέθηκε:

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Fraport Greece στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (στις 20.7.2017), όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ανάπτυξης από τη Fraport Regional Airports of Greece Management Company S.A. για το αεροδρόμιο της Ρόδου. Θυμίζουμε ότι η Fraport Greece δραστηριοποιείται σε 14 αεροδρόμια της χώρας μας, τα τέσσερα εκ των οποίων βρίσκονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη).

Στις 25.7.2017 στην εκδήλωση - ομιλία του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη «Το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ελλάδα»,

Στις 27.7.2017 στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα Ρόδου, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου και περιόδευσε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου συνομιλώντας με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες,

Στις 29.7.2017 το απόγευμα στο 6ο Ανοικτό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βενετόκλειο,

Στις 29.7.2017 το βράδυ στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου Σύλα στη Σορωνή Ρόδου και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν: η Εκκλησιαστική Επιτροπή Ενορίας Σορωνής, η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Αμπερνάλλι», ο Όμιλος Αντισφαίρισης «Άγιος Σουλάς», ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής και ο Αθλητικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος Σορωνής «Ευκλής».

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχίζει τις περιοδείες στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου έχοντας επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες του νησιού.