Το 1ο Let’s paint Rhodes  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

Ήταν πράγματι το … πιο χρωματιστό γεγονός του καλοκαιριού, το 1ο Let's paint Rhodes της Ρόδου που πραγματοποιήθηκε προχθές από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας!

Πιο συγκεκριμένα, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού στηρίζοντας το Make a Wish Hellas και με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού διοργάνωσαν το Let's paint Rhodes με κεντρικό παρουσιαστή τον Στέλιο Κρητικό.

Σκοπός της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε και η Κα Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του Make a Wish Hellas, ήταν μέσα από τον χορό και τη μουσική, να ενισχυθεί η προσπάθεια του Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Οι εκατοντάδες μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν στο Οικονομίδειο Γήπεδο της Ιαλυσού, διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές τoυ Άγγελου Evans, του Χάρη Κυριακού και του Κώστα Μαχλή, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα Street Dance της Jill Dodgeon, το συγκρότημα Distant Rabbit και τη φωνή του Jimmy Gian και του Κώστα Ορφανίδη.