Ραντεβού στην πίστα δίνει ο «Μεσόγειος»

O Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου «Μεσόγειος» σε συνεργασία με το  κατάστημα WHEELS bike shop, προκηρύσσει ημερίδα ποδηλασίας πίστας με την επωνυμία  «MESOGIOS  pista challenge» στο Στάδιο «Διαγόρας» την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 9.00.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες που ανήκουν στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων και Παίδων-Κορασίδων στα παρακάτω αγωνίσματα: Flying Lap- individual pursuit- tempo race.      
                                                          
Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που θα προσκληθούν και ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.  Ο ποδηλατικός όμιλος  ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Τεχνικό Συνέδριο :
Κυριακή 27.08.2017. Μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος. Η συμμετοχή των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική!

Κανονισμοί αγώνα :
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγωνίσματα πίστας.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τετάρτη 23/08/2017 και ώρα 19.00  στο mail. mesogios_cycling@yahoo.gr.
 Πέραν της ημερομηνίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων :
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα .

Σε περίπτωση που η κατηγορίες γυναικών και κορασίδων δεν συμπληρώσουν τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα συμπτυχθούν  στην κατηγορία παίδων με κοινή κατάταξη και ξεχωριστή βράβευση.
Αγωνόδικος επιτροπή: Θα ανακοινωθεί..

Βραβεύσεις:
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύετε ξεχωριστά
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Μετακίνηση :
O Π.Ο.Ρ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ‘’ σε συνεργασία με τον χορηγό του BLUE STAR FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Επίσης, στις εκτός Ρόδου ομάδες θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα στην pizzeria ‘’THE PIZZA SPAGGETI HOUSE’’ το βράδυ του Σαββάτου.
Εκτός αυτού, κατόπιν συνεννόησης,  θα καλυφθεί η διαμονή μέχρι 20 ατόμων.

Για πληροφορίες:
Τάντης Σπύρος :6945112266
WHEELS bike shop: 2241028288