Προφυλακίστηκε για κλοπές  ένας 26χρονος τσιγγάνος

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του 26χρονος αθίγγανος ο οποίος κατηγορείται για κλοπές.

Ο 26χρονος ΡΟΜΑ, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος αρνήθηκε τη κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται, ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο στέλνοντας τον στη φυλακή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 26χρονος κατηγορείται ότι στις 28 Ιουλίου 2017 αφαίρεσε ένα ποδήλατο με το οποίο αφού έκανε τις … βόλτες του, το εγκατέλειψε αφού όμως προηγουμένως έκλεψε ένα φορτηγό που ανήκει σε 50χρονο ημεδαπό.

Ωστόσο ούτε και αυτό τον … ικανοποίησε και το παράτησε, ενώ η «δράση» του συνεχίστηκε με την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου τα ξημερώματα της 29ης Ιουλίου από 19χρονη Ιταλίδα η οποία βρισκόταν έξω από μπαρ της περιοχής μας.

Το κινητό και το φορτηγό εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε ότι αφορά τον 26χρονο ΡΟΜΑ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκε αρμοδίως.