Επιστολή στον Βασιλειάδη για τα σεισμόπληκτα σωματεία

Τα μέτρα ανακούφισης των σωματείων της σεισμόπληκτης Κω, συγκεκριμενοποίησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, επιβεβαιώνοντας το προ ημερών ρεπορτάζ της «Ροδιακής».

Με απόφασή της, η Ένωση απαλλάσσει τις ομάδες από την υποχρέωση να καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, στο κύπελλο Δωδεκανήσου, καθώς και στις διοργανώσεις των υποδομών. 

 Παράλληλα, η διοργανώτρια θα αποστείλει επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αιτούμενη την οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων σωματείων, χωρίς όμως να ξεχνάει όλα τα υπόλοιπα της δύναμής της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην επιστολή θα γίνεται σαφής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο συνολικά, με την επισήμανση πως οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι έχουν να λάβουν επιχορήγηση από το 2009.

 Επιπλέον, το αίτημα για την οικονομική ενίσχυση καταρχήν των σεισμόπληκτων σωματείων, θα τεθεί και στην ΕΠΟ, αμέσως μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησής της, στις εκλογές της 18ης Αυγούστου.