Ρόδος: «Ελάτε να κυνηγήσουμε το όνειρο μαζί»!

Στη διάθεση των φίλων της Ρόδου βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια διαρκείας, με τα οποία θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες των «ελαφιών» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Η διοίκηση του συλλόγου ελπίζει σε μαζική ανταπόκριση, υποσχόμενη από την πλευρά της να συνεχίσει να κάνει ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να δημιουργήσει μία ομάδα πρωταγωνίστρια.

 Όπως ανακοινώθηκε, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα διαρκείας τους από το εστιατόριο «Αυγουστίνος» (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 52-53 στα “Εκατό Μαγαζιά” στο Μανδράκι), καθώς και από μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Οι κάρτες  θα διατίθενται στην τιμή των 100, καθώς και των 200 ευρώ, που ισχύει για τις θέσεις των επισήμων στη σκεπαστή εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6936 72 07 42. 

 

Ατελείωτος ιδρώτας

Με διπλές προπονήσεις, τα πρωινά στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και τα απογεύματα στο Τσαΐρι, συνέχισαν τις προηγούμενες μέρες την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Για σήμερα, ο προπονητής τους, Πάρης Ανδράλας, έχει προγραμματίσει μία απογευματινή, στο γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου». Απουσίες δεν υπάρχουν και το κέφι περισσεύει, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο αμυντικός μέσος Σπύρος Αποστόλου, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει, από μέρα σε μέρα, τη συμφωνία του με τα «ελάφια».