Την «ψάχνει» για τους Βραζιλιάνους ο Διαγόρας

Οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν όπως όλα δείχνουν στον Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν την περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση και προσβλέπουν στην αναζήτηση ικανών παικτών, που να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Βραζιλιάνοι πάντως εξακολουθούν και προπονούνται με την ομάδα του Διαγόρα. Τόσο ο Βίσμαρκ όσο και ο Ουγκό, εξακολουθούν να δείχνουν  πολύ καλά στοιχεία, αποδεικνύοντας  πως μπορούν να βοηθήσουν. Ο «γηραιός» θέλει να τους αποκτήσει, αλλά υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά «εμπόδια», που αφορούν την έκδοση των δελτίων τους.

Και οι δυο πλευρές προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όποια ζητήματα, να εκδοθούν τα δελτία τους και οι παίκτες να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου.

Ένα άλλο θέμα που εκκρεμεί σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας, είναι αυτό του Τσαμπίκου Πεταυράκη, ο οποίος  λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας. Πάντως καταβάλλονται προσπάθειες τόσο από τον παίκτη όσο και από τη διοίκηση, το πρόβλημα να ξεπεραστεί και ο παίκτης να μείνει να βοηθήσει την ομάδα, όπως έγινε και πέρυσι.

Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους ενώ για την ερχόμενη Παρασκευή, έχει προγραμματισθεί το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.