Αρχίζει το μοντάρισμα του Αστέρα Παστίδας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα Παστίδας, που έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και φέτος, για να κάνει την ίδια καλή πορεία που είχε και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ολοκληρώσει από νωρίς τις μεταγραφές τους, αλλά και τις ανανεώσεις των συνεργασιών τους με τους παίκτες που τους ενδιέφεραν και δουλεύουν πολύ αυτή την περίοδο, σε επίπεδο δύναμης, φυσικής κατάστασης, αλλά και τεχνικής-τακτικής.

Ο Κώστας Πάττας  έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην τριών περιπτώσεων:

Αποθεραπεία κάνει ο Χρ. Αυγενικού, με σκοπό το συντομότερο δυνατόν να είναι έτοιμος και να μπει στους ρυθμούς της ομάδας.

Σε εξετάσεις υποβάλλεται τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Πίσκαπας, ο οποίος αφού εξετάσθηκε από τον γιατρό του και μπήκε στις προπονήσεις, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί και εκφράζονται φόβοι υποτροπής.

Απών επίσης από τις προπονήσεις είναι τις μέρες αυτές και ο Ηλίας Σιδηρόπουλος.

Σε ότι αφορά τα τεστ προετοιμασίας ο Κώστας Πάττας το ερχόμενο Σάββατο θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίζει στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του την Ρόδο,  που ξεκίνησε κι εκείνη την προετοιμασία της.