Σε φάση αναγέννησης η Νίκη Ρόδου

Να μετατρέψουν την ομάδα τους από «φτωχό συγγενή», αρχικά σε μία υπολογίσιμη δύναμη της Γ’ κατηγορίας, έχουν ως στόχο οι άνθρωποι της Νίκης Ρόδου.

Η ομάδα αλλάζει εκ βάθρων, με τον πρόεδρο Βαγγέλη  Σωτρίλλη και τον προπονητή Γιώργο Μυλωνά, να προχωρούν στη δημιουργία ενός συνόλου που θα σφύζει μεν από νιάτα και φρεσκάδα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα στερείται εμπειρίας από ποδοσφαιριστές, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη σταδιοδρομία τους, συνδέοντας το όνομά τους με την προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου.

 Η Νίκη προχώρησε στις πρώτες επτά μεταγραφές της. Τη φανέλα της θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 16χρονος τερματοφύλακας Κώστας Ανταλής (από Αδελφοσύνη) και ο συνομήλικός του, αμυντικός μέσος Αναστάσιος Μανδαλιός (από Ορφέα), ο 28χρονος ακραίος αμυντικός Νίκος Χαρτοφύλλης (από Διγενή), ο 25χρονος πλάγιος μέσος Μολέσκος Κωνσταντινίδης (επίσης από το Διγενή), ο 23χρονος μέσος Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (από Αλθαιμένη), ο 27χρονος αμυντικός μέσος Μπάμπης Λυκοπάντης (από Ορφέα), καθώς και ο 24χρονος ακραίος αμυντικός Βαγγέλης Ντουμάζιος (από Ορφέα).

 Η Νίκη δεν θα αρκεστεί στις παραπάνω κινήσεις, αλλά θα συνεχίσει, προσθέτοντας τουλάχιστον έξι ακόμα, δείχνοντας προτίμηση σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

 Τέλος, μέχρι τις 15 Αυγούστου θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια της Νίκης, στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.