Η Ανθή Χατζηδιακουμή δεν ξεχνάει την πρώτη της ομάδα!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της βρίσκεται κάθε καλοκαίρι, μαζί με την οικογένειά της, η διεθνής παίκτρια του Πρωτέα Βούλας, Ανθή Χατζηγιακουμή. Κι εφόσον πηγαίνει στην Κω, δεν μπορεί να μην επισκεφθεί το γήπεδο όπου έμαθε μπάσκετ και να συναντήσει τους ανθρώπους που τη μύησαν στα μυστικά του αθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Δικαίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με μια ευχάριστη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωπες στην προπόνηση οι μικρές αθλήτριες της ομάδας μας. Δέχθηκαν την επίσκεψη της Ανθής Χατζηγιακουμή, η οποία βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη γενέτειρά της, πριν αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον Πρωτέα Βούλας στην Α1 γυναικών! 

Η Ανθή επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος”, στο γήπεδο δηλαδή που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ, και οι αθλήτριες του Δημήτρη Τζομάκα είχαν την ευκαιρία να την “ανακρίνουν” με μπασκετικές ερωτήσεις, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Ανθή είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Florida Gulf Coast University, Fort Myers (με πλήρη υποτροφία), είναι η ζωντανή απόδειξη πως με πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνεις και με σκληρή δουλειά, μπορείς να πετύχεις μεγάλα πράγματα, απ’ όσο χαμηλά και αν ξεκινήσεις!».