Οι εκδηλώσεις  για το πανηγύρι  του Σωτήρα στις Φάνες

Από τον πολιτιστικό σύλλογο Πρόδρομος Φανών ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του πανηγυριού του Σωτήρος, που έχει ως εξής:

Πέμπτη 3 Αυγούστου-Ώρα 18:30
Παρακλητικός Κανών Υπεραγίας Θεοτόκου
Ώρα 20:00
Βράβευση των μαθητών 6ης Δημοτικού Σχολείου Φανών που αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017, των αριστούχων μαθητών, μαθητριών του Γυμνασίου και Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2016-17, των εισαχθέντων μαθητών, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2015-16, και διακρίσεις μαθητών σε διαγωνισμούς. (Προαύλιο χώρος εκκλησίας)

Παρασκευή 4 Αυγούστου-Ώρα 18:30
Παρακλητικός Κανών Υπεραγίας Θεοτόκου
Ώρα 20:00
Χορωδία Φροντιστηρίου Εκκλησιαστικής Υμνωδίας της Ι.Μ. Ρόδου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τραγούδια νησιώτικα, λαϊκά και ρεμπέτικα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
Στη συνέχεια,
Εκδήλωση απόδοσης τιμητικών επαίνων, στα πλαίσια των 35 ετών του Πολ. Συλ. Φανών. Θα βραβευτούν τα ιδρυτικά μέλη, οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. καθώς και τα άτομα τα οποία προσφέρουν με την βοήθεια τους προς τον Σύλλογο.
(Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων)

Σάββατο 5 Αυγούστου-Ώρα 19:30
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου.
Ώρα 21:00
Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα Συλλογών και στη συνέχεια Παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
(Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων)

Κυριακή 6 Αυγούστου-Ώρα 07:30
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
Ώρα 18:30
Παρακλητικός Κανών Υπεραγίας Θεοτόκου
Ώρα 20:30

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών “Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ”. Στη συνέχεια παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
(Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων)
Εκ της Ε.Ε. Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών “Ο Πρόδρομος” και του Αθλητικού Συλλόγου Φανών “Ακουσίλαος”.