Μία νεαρή Ροδίτισσα, αναπληρωματική Miss Hellas 2017

Σε μια καταπληκτική βραδιά ομορφιάς πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Atlantis στον Ωρωπό ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της  Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young και Miss Τουρισμός για το έτος 2017.

Μεταξύ των πανέμορφων κοριτσιών που κατέκτησαν αυτούς τους ζηλευτούς τίτλους  είναι και ένα δικό μας κορίτσι η Αρετή Γιάννια με καταγωγή από τον Αρχάγγελο της Ρόδου και που πανάξια κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής Mis Hellas 2017. Πρόσφατα βρέθηκε στο νησί μας για να επισκεφτεί τους γονείς της και η “Ροδιακή” και ο συνεργάτης μας Γιώργος Νικολής βρέθηκε κοντά της για μια παρουσίαση στην εφημερίδα μας.

Η Αρετή έχει το χάρισμα να κατακτά τον συνομιλητή της με την πρώτη ματιά με την απλότητα και την ευγένειά της, μια πανέμορφη δεσποινίδα η οποία είναι προσγειωμένη και αρκετά ευχάριστη στη συζήτηση.

Όπως μας περιέγραψε άρχισε το μοντελισμό από  την ηλικία των 16 ετών όταν πήγαινε στην Β! Λυκείου. Τώρα μένει στην Αθήνα όπου και εργάζεται ως μοντέλο σε γνωστό πρακτορείο. Συγχρόνως σπουδάζει ως δημοσιογράφος αλλά το μόντελινγκ θα το συνεχίσει και μετά το πέρας των σπουδών της. Αν και μετά το Λύκειο είχε εισαχθεί σε ΤΕΙ της Κρήτης στο χώρο των οικονομικών επιστημών, η Αρετή προτίμησε να πάει και να μείνει στην Αθήνα σπουδάζοντας δημοσιογραφία και συγχρόνως να ασχοληθεί  με τον χώρο του μοντελισμού που τόσο της αρέσει.

Στη Ρόδο έρχεται κάθε καλοκαίρι για να συναντήσει τους γονείς της και να ξεκουραστεί από τον εντατικό ρυθμό ζωής που έχει στην Αθήνα με τις σπουδές της και το μόντελινγκ αφού κάθε τόσο συμμετέχει σε επιδείξεις με γνωστά ονόματα του χώρου της μόδας.

Για την πρόσφατη επιτυχία της ως αναπληρωματική Miss Hellas 2017 δήλωσε ότι η επιτυχία αυτή της άνοιξε νέες πόρτες και δυνατότητες στον χώρο του μοντελισμού, και την ενδυνάμωσε και ψυχολογικά αφού είναι και μια επιβράβευση των προσπαθειών της στον χώρο της μόδας και θα ξανασυμμετάσχει σε καλλιστεία αν της δοθεί η δυνατότητα.  

Φυσικά οι επιτυχίες της στην Αθήνα δεν της μείωσαν την αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε ούτε ξέχασε τους γονείς και  φίλους της.  Όπως μας δήλωσε: «Λατρεύω την Ρόδο και δεν την αλλάζω με τίποτα ως χώρο των διακοπών μου. Είναι ο τόπος των γονέων μου, ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα όμως δεν παύει να είναι ένα νησί με περιορισμένες δυνατότητες στα ενδιαφέροντα μου  γι’ αυτό και μετακόμισα στην Αθήνα για να σπουδάσω την δημοσιογραφία και για να ασχοληθώ και με το μόντελινγκ.

Ήδη έχω προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσω τις σπουδές μου στην δημοσιογραφία πριν να αποφασίσω αν θα κάνω καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό.  Θέλω μέσω και της Ροδιακής να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένειά μου γενικά που με στήριξαν και με στηρίζουν στην ζωή μου και στις προσπάθειές μου και πιστεύω να τους έχω δικαιώσει μέχρι τώρα για την υποστήριξή τους.

Στην Ρόδο το αγαπημένο μου νησί θα έρχομαι όποτε μπορώ και όσο το επιτρέπουν οι σπουδές και οι  επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, διότι η Ρόδος  είναι ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ είναι οι ρίζες μου και κάποτε θα γυρίσω να μείνω για πάντα εδώ».