Κοντά σε Νίκο Δημητριάδη η Δόξα Ψίνθου

Το όνομα του Νίκου Δημητριάδη είναι πολύ πιθανό να προστεθεί σ’ αυτά της λίστας των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της Δόξας Ψίνθου.

Ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης ξέρει καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του ο 20χρονος αμυντικός μέσος, καθώς συνεργάστηκε μαζί του πέρσι στον Αστέρα Μασσάρων και τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κοντά σε συμφωνία. Κατά τα άλλα, με ελάχιστες και καθ’ όλα δικαιολογημένες απουσίες, συνεχίζεται η προετοιμασία των Ψινθενών.

Ο Γιώργος Ορφανίδης έχει καθημερινά στη διάθεσή του τουλάχιστον δεκαοκτώ-δεκαεννέα ορεξάτους ποδοσφαιριστές και ελπίζει, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλοι δύο τρεις, που βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του συλλόγου.

Οι παίκτες της Δόξας θα δουλέψουν μέχρι το Σάββατο, την Κυριακή θα ξεκουραστούν και από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν να ανεβάζουν «στροφές», με το βλέμμα τους στραμμένο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους, στις 16 Αυγούστου κόντρα στον Άρη.

Θα ακολουθήσουν ο αγώνας με τους Ατρόμητους (στις 19 Αυγούστου) και άλλοι δύο με το Φοίβο, στις 26 του μήνα και στις 6 Σεπτεμβρίου, με το Γιώργο Ορφανίδη να αναζητά άλλους δύο αντιπάλους.