Ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα καταγράφει η Χάλκη

Περισσότερες από τριάντα είναι οι προπονητές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να εργαστούν στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο, την ευθύνη για τη λειτουργία της οποίας έχει η Χάλκη. Οι παράγοντες της τελευταίας συγκέντρωσαν βιογραφικά απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία και απέστειλαν στην Κεντρική Διεύθυνση Σχολών του ΟΣΦΠ, που έχει τον τελευταίο λόγο ως προς την αξιολόγηση και την επιλογή.

 Σημειώνεται, πως οι εγγραφές των νεαρών ποδοσφαιριστών στη σχολή ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. Το ενδιαφέρον είναι κάτι παραπάνω από ζωηρό, με τη διοίκηση της Χάλκης να υπενθυμίζει πως τα γραφεία της, στο νεόδμητο γήπεδο του συλλόγου στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, εξυπηρετούν τους ενδιαφερόμενους κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

 Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

  Τα εισιτήρια διαρκείας για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, μπορούν να προμηθεύονται από χθες οι φίλοι της Χάλκης και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

 Η ομάδα διαθέτει πλέον το δικό της γήπεδο, η συνεργασία της με τον ΟΣΦΠ βελτιώνει εντυπωσιακά τις προοπτικές της και αν μη τι άλλο, αξίζει να στηριχθεί από το φίλαθλο κοινό.