Με Αποστόλου το πρώτο δείγμα της νέας Ρόδου

Μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ρόδου είναι από χθες και επισήμως, ο Σπύρος Αποστόλου.

Τα «ελάφια» προχώρησαν στην απόκτηση του 26χρονου αμυντικού μέσου (γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991) με την προσδοκία να επιβεβαιώσει, μέσα από την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το εξαιρετικό βιογραφικό του, το οποίο περιγράφει το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Ζάκυνθο, τον Πανιώνιο και την τελευταία τριετία, από την Καλλονή.  Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ρόδου καλωσορίζει τον Σπύρο Αποστόλου και του εύχεται να έχει μία καλή και δημιουργική αγωνιστική χρονιά.
                                               
Σάββατο το πρώτο φιλικό
Μεθαύριο Σάββατο θα πάρουν οι φίλοι της Ρόδου μία πρώτη γεύση από την ομάδα που χτίζει ο Πάρης Ανδράλας. Τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Παστίδας τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού αγώνα τους που θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.

Χθες, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, κάτι που θα κάνουν και σήμερα, με τη διαφορά πως θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Στο καθημερινό πρόγραμμα δουλειάς συμμετέχει το σύνολο των παικτών και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι τελευταίες προσθήκες, ώστε το ρόστερ να αποκτήσει την τελική μορφή του