Δείχνει διάθεση επιστροφής το Κολλέγιο Ρόδου

Δεκατέσσερις ομάδες από τις συνολικά είκοσι τέσσερις έχουν εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα παμπαίδων και στο τουρνουά μίνι που θα διοργανώσει η Τοπική Επιτροπή την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ενώ έντεκα θα κατεβάσουν τμήμα παγκορασίδων!

Οι αριθμοί είναι ενθαρρυντικοί καθώς είναι αυξημένοι σε σχέση με πέρσι, γεγονός που δείχνει πως τα σωματεία ολοένα και περισσότερο ρίχνουν το βάρος τους στις υποδομές. Στο πρόσφατο παρελθόν, ένα από αυτά τα σωματεία, με ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημίες του, ήταν το Κολλέγιο Ρόδου το οποίο ναι μεν έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια στο τμήμα κολύμβησης αλλά φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να επαναδραστηριοποιήσει και το τμήμα καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Κολλεγίου προσανατολίζονται στο να κατεβάσουν ομάδα στις τρεις προαναφερόμενες κατηγορίες καθώς φέρονται να έχουν αρκετά παιδάκια σε αυτές τις ηλικίες. Ακόμη και αν αυτό δεν το κατορθώσουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο, είναι ελπιδοφόρο ότι γίνεται από τώρα προσπάθεια ώστε τουλάχιστον του χρόνου να υλοποιηθούν τα σχέδιά τους.