Έρχεται το MoonLight Beach Festival την Κυριακή 6 Αυγούστου

Το καθιερωμένο πλέον MoonLight Beach Festival διοργανώνει για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos, στην κεντρική παραλία στους Πεύκους την Κυριακή 6 Αυγούστου από τις 10:30 το βράδυ.

Φέτος, φιλοξενούνται στα decks  κορυφαίοι  djs  του νησιού μας της dance σκηνής στους Πεύκους για μία μοναδική αξέχαστη βραδιά παρέα με το φεγγάρι, με σκοπό να ξεσηκώσουν με την μουσική τους όσους παρευρεθούν στο μεγαλύτερο MOONLIGHT Beach Festival του MyPefkos για το καλοκαίρι 2017.

Σκοπός της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε από την ίδρυση του MyPefkos, είναι τα έσοδα να διατεθούν για έργα υποδομής της περιοχής, αλλά και για την προώθηση του προορισμού μας. Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία των επιχειρηματιών, έχουν δαπανηθεί πάνω από 200.000 ευρώ σε προωθητικές ενέργειες, έργα υποδομών και ανάπλασης του οικισμού. 

 

 

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους Πεύκους ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες μας, καθαρό και οργανωμένο, φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και ελκυστικό σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Για εσάς θα είναι μία αξέχαστη βραδιά.....για εμάς ακόμα ένα μεγάλο έργο!

Pefkos Beach Festival
6 Αυγούστου
22:30
Pekos main beach