Εκκαθαρίζεται ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου η λύση και η εκκαθάριση του πρώην Δωδεκανησιακού οργανισμού τουρισμού, όπως προβλεπόταν με τις αλλαγές που σημειώθηκαν μετά τον Καλλικράτη.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη και με την παρουσία των μελών του πρώην ΔΟΤ μετά και την κατάθεση της έκθεσης του εκκαθαριστή κ. Αιβάζη.

Ακολούθως το θέμα θα έρθει στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για να ολοκληρωθεί η πλέον η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Σημειώνεται επίσης ότι σήμερα ο κ. Φλεβάρης προεδρεύει σε συνάντηση που πραγματοποιείται στην περιφέρεια με τους ελαιουργούς οι οποίοι θα υποβάλουν τις απόψεις τους για βελτίωση της ΚΥΑ, που αναφέρεται στα απόβλητα των ελαιουργείων και στη διάθεσή τους με υδρολίπανση.

«Θέλουμε να ακούσουμε προτάσεις από τους ελαιουργούς ώστε να καταγραφούν οι απόψεις και να πάνε στο υπουργείο ανάπτυξης με σκοπό έως την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου να έχουμε τυχόν τροποποίησή της με διατάξεις πιο ευνοϊκές για τους ελαιουργούς» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.