Σε απολογία κλήθηκε χθες η διευθύντρια του νοσοκομείου!

Σε απολογία κλήθηκε η διοικητική διευθύντρια του νοσοκομείου Ρόδου κ. Αικατερίνη Φουσιάνη, από την διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Αικατερίνη Χατζηστρατή!

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ήδη η κ. Φουσιάνη, παύθηκε από τη θέση της και η απόφαση αυτή έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διοικήτρια του νοσοκομείου κάλεσε σε απολογία προχθές τη διευθύντρια, άγνωστο για ποιο λόγο (σ.σ. είναι κοινό μυστικό πάντως ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις της διοικήτριας με τη διευθύντρια βρίσκονταν σε κρίση).

Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι το γεγονός ότι η κλήση σε απολογία επιδόθηκε χθες στην κ. Φουσιάνη με δικαστική επιμελήτρια, προφανώς επειδή αρνήθηκε να την παραλάβει.

Ευρέως επίσης κυκλοφόρησε ότι η κ. Φουσιάνη επαύθη από τα καθήκοντά της και ότι η απόφαση παύσης της, δημοσιεύθηκε ήδη στο ΦΕΚ.
Γενικώς, πάντως, ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα, θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου γενικά το κλίμα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων είναι ιδιαιτέρως “βαρύ” το τελευταίο χρονικό διάστημα.