«Ξέχασαν» δύο στρέμματα χλοοτάπητα στο Θεολόγο

Έντεκα ολόκληρα χρόνια περίμεναν στον Θεολόγο να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του οικισμού, ως αντισταθμιστικό έργο χρηματοδοτούμενο από την ΔΕΗ, ωστόσο τελικά άφησαν απέξω περίπου δύο στρέμματα από την έκταση η οποία «πρασίνισε»!

 Τα παραπάνω όχι μόνο υποστήριξε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Κοινότητας Θεολόγου κ. Παναγιώτης Τσαλώλης, αλλά θέτει και κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία ζητάει απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσαλώλης τόνισε πως «αν και περιμέναμε έντεκα ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, κάποιοι πήραν αποφάσεις ερήμην της τοπικής κοινωνίας και χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «έμειναν περίπου δύο στρέμματα του γηπέδου χωρίς να τοποθετηθεί χλοοτάπητας.

Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε εκ των υστέρων ότι έτσι προβλεπόταν στην μελέτη. Ρωτάω λοιπόν από ποιους πήραν αυτές τις εντολές ο μηχανικός που συνέταξε την μελέτη και ο υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου; Διότι υποστηρίζουν ότι ήταν ενημερωμένο το Τοπικό Συμβούλιο και το χωριό, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ανακριβές».

Μάλιστα ο κ. Τσαλώλης προχώρησε και σε μια ακόμη αποκάλυψη: «Μας λένε ότι πρέπει να ρίξουμε στο σημείο που έμεινε ακάλυπτο, τσιμεντοκονία και να φτιάξουμε σενάζι, το οποίο εκτός των άλλων θα είναι και αντιαισθητικό, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να πάρει ο αέρας τον υπόλοιπο χλοοτάπητα. Ποιος ο λόγος να γίνουν όλα αυτά, όταν η ΔΕΗ διέθεσε 300.000 ευρώ για το συγκεκριμένο έργο και θα πρέπει πλέον να επιστραφούν οι 60.000 ευρώ πίσω»;