Το... προσεχώς κερδισμένο στοίχημα του Διγενή

Όσο καλές κι αν είναι οι συστάσεις που συνοδεύουν έναν ποδοσφαιριστή, δεν είναι από μόνες τους αρκετές για να καταστήσουν τους ανθρώπους ενός σωματείου απόλυτα σίγουρους για την ορθότητα της επιλογής τους.  

 Η κάθε περίπτωση μοιάζει μ’ ένα στοίχημα το οποίο είτε θα κερδηθεί, είτε θα χαθεί μέσα το γήπεδο, κάτι που προφανώς ισχύει και για το Διγενή, σε σχέση με την απόφασή του να εντάξει στο δυναμικό του τον Παναγιώτη Γιακουμάκη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου, με τα χρώματα της Νίκης Σητείας, οι Κοσκινιάτες τον έκαναν δικό τους, εκμεταλλευόμενοι τη μετάθεσή του στη Ρόδο (υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του) και τα όσα είδαν στην πρώτη κιόλας προπόνησή του, τους έκαναν να χαμογελούν.

Ο Γιακουμάκης έδειξε με το «καλημέρα» εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία αν συνεχίσει να επιβεβαιώνει, ο Σάσα Γιόνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του, στις διοργανώσεις της νέας σεζόν, ένα πολύτιμο νέο «εργαλείο».

Η προετοιμασία του Διγενή συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο Κοσκινού, με τη συμμετοχή περίπου τριάντα ποδοσφαιριστών. Οι όποιες δυσκολίες  αντιμετωπίζει το προπονητικό επιτελείο με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ενός μικρού αριθμού παικτών είναι απολύτως διαχειρίσιμες και ως μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα περιγράφεται η απουσία του Τίμη Μπάρδη.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στις μέχρι τώρα προπονήσεις και όπως πληροφορήθηκαν οι Κοσκινιάτες, βρίσκεται σε διακοπές. Η απουσία του κρίνεται ως αδικαιολόγητη και δεν αποκλείεται, με την επιστροφή του, να πέσει η πρώτη «καμπάνα» της χρονιάς.