Απόλλων Καλυθιών: Η τελευταία υπέρβαση απλά δεν του βγήκε

Υπερβάσεις έκανε, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, αρκετές προκειμένου να πορευτεί εκ του ασφαλούς στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Πριν από λίγες μέρες, ο Απόλλων Καλυθιών άρχισε να το παλεύει για άλλη μία, ίσως τη μεγαλύτερη, μόνο που τούτη τη φορά, η τύχη δεν τον βοήθησε.

Η προσπάθεια να φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα ο πολύπειρος πρώην επιθετικός της Ρόδου και του Ιάλυσου, Τάσος Παυλίδης, δεν ευδοκίμησε, καθώς ο τελευταίος συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών. Κάπου εδώ, λοιπόν, το κεφάλαιο των μεταγραφών κλείνει για τους Απολλωνιστές οριστικά, εκτός φυσικά κι αν το ανοίξει ξανά κάποια απρόοπτη εξαιρετική ευκαιρία.

Κατά τα άλλα, με ηρεμία και καθημερινή σκληρή δουλειά στο κεντρικό γήπεδο της κοινότητας, συνεχίζουν να προετοιμάζονται οι Καλυθενοί για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αν και θα αισθανόταν ακόμα  καλύτερα, αν τους είχε όλους στη διάθεσή του εξ αρχής.

Οι Καντιμοίρης, Κυρίτσης και Ταντίκης θα μπουν στις προπονήσεις μόλις τους το επιτρέψουν οι δουλειές τους, ο Σαχίνης αναρρώνει από εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, ενώ ο Γεωργιάδης αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.