Δοκιμάζει Νέτσας ο Ιάλυσος

Ένα από τα παιδιά που είχαν λάμψη στις μικρές ηλικίες και ξεχώριζαν στα γήπεδα για το ταλέντο τους,  βρίσκεται αυτές τις μέρες  στο νησί μας και δοκιμάζεται από τον Ιάλυσο.

Πιο συγκεκριμένα προπονήθηκε χθες με την ομάδα, ο 28χρονος πλέον Λούκας Νέτσας, ο οποίος μέχρι  το 2012, φορούσε τη φανέλα του Ακουσίλαου και άνοιξε στη συνέχεια τα… φτερά του για την Ευρώπη.

Ο Νέτσας αφού πέρασε από τη Γερμανία για λίγο, στη συνέχεια κατέληξε στην Σλοβάτσκο ομάδα Α΄Εθνικής της πατρίδας του, της Τσεχίας. Την πόρτα του παίκτη χτύπησε κάποια στιγμή ο Διαγόρας, αλλά η περίπτωση να επιστρέψει στα Ελληνικά γήπεδα δεν καρποφόρησε.  Χθες προπονήθηκε με τον Ιάλυσο και δείχνει μεγάλη βελτίωση σε πολλούς τομείς, από την εικόνα που παρουσίαζε πριν από μια πενταετία.

Επίσης στην προπόνηση έδωσε το «παρών» μετά την άφιξή του στο νησί μας και ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη με την ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του-πλην του Δημήτρη Σταυλά-  και θα έχει την ευκαιρία να τους δει αγωνιζόμενους  όλους, στο φιλικό που θα δώσει την Κυριακή κόντρα στο Φοίβο. Επίσης ο Ιάλυσος θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 3 Σεπτεμβρίου στο «Οικονομίδειο» κόντρα στην Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου.

Η προπόνηση  ξεκίνησε χθες στις 18.30, ενώ την Τετάρτη περιείχε και κολύμβηση. Η εξάσκηση έγινε στο κολυμβητήριο του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. Γι' αυτό τον λόγο, η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Τριχιά.