Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η επίθεση του Άρη Αρχαγγέλου

Νιάτα, ταλέντο, ποιότητα και εντοπιότητα συνδυάζει η νέα, πιθανότατα δε και η τελευταία για τη θερινή περίοδο, μεταγραφή του Άρη.

 Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου έκαναν δικό τους τον επιθετικό Στέλιο Σακελλάρη, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από το Διαγόρα προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του τόπου του. 

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής κατέγραψε πέρσι έντεκα συμμετοχές, με τη φανέλα του «γηραιού», στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και στο κύπελλο Δωδεκανήσου,  πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Περιμένουν πώς και πώς

Με εξειδικευμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο του Αρχαγγέλου πέρασαν το χθεσινό απόγευμά τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Το σημερινό «μενού» περιλαμβάνει δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής, ενώ η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο, με οικογενειακό δίτερμα.

Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, έχουν φέρει κούραση και η ανυπομονησία των ποδοσφαιριστών του Στάθη Φαρμακίδη για τις πρώτες ανάσες, την ερχόμενη Κυριακή, είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Σημειώνεται, πως μόνοι τους προπονούνται, λόγω των επαγγελματικών ωραρίων τους, οι Σάββας Σκυλλαράκης και Τσαμπίκος Γιαννιού, ενώ αργότερα θα ενταχθεί στην προετοιμασία ο Λάκης Αξιώτης.