Σήμερα  τα αποκαλυπτήρια του Αστέρα Παστίδας

Σιγά σιγά αλλάζει το στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα Παστίδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν χρειάζεται ακόμα δουλειά, για να δει ο Κώστας Πάττας αυτό που θέλει.

Ο ίδιος μάλιστα, αρέσκεται στο να δουλεύει με τους παίκτες του στο γήπεδο, απ’ όπου αντλεί τα συμπεράσματα του για όλους.

Το ίδιο συνέβη και χθες  πριν από το πρώτο φιλικό που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» και μάλιστα ιδιαίτερα δυνατό, αφού σήμερα  Σάββατο στις 18.30, θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο τους τη δυνατή Ρόδο.

Ο Κώστας Πάττας, έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα σε ότι αφορά μόνο τρεις παίκτες του εκ των οποίων ο ένας, χρήζει ιδιαίτερων ιατρικών εξετάσεων.

-Πρόκειται για τον Πίσκαπα ο οποίος χτύπησε πέρυσι στον αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων. Εξετάσθηκε από γιατρό, ο οποίος του συνέστησε ενδυνάμωση στο γόνατο. Ο παίκτης ακολούθησε την ιατρική συμβουλή, αλλά φέτος που μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία, αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο. Αποφασίστηκε πάντως ο παίκτης να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό του, καθώς παρά την ενδυνάμωση, δεν άλλαξε τίποτα και οι  ενοχλήσεις εξακολουθούν.

-Ο δεύτερος από τους απόντες, είναι ο στρατευμένος Σιδηρόπουλος, ο οποίος απουσιάζει από τις προπονήσεις, ενώ

-Ο Χ. Αυγενικού ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό  γερό τεστ προετοιμασίας   

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι παίκτες του Αστέρα Παστίδας που δίνουν σήμερα  το πρώτο φιλικό τους με την Ρόδο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι παίκτες του Αστέρα Παστίδας που δίνουν σήμερα το πρώτο φιλικό τους με την Ρόδο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)