Διγενής: Σεβασμός στους παίκτες του, προστασία στην τσέπη του

Ίσως τη διαχρονικά σημαντικότερη, ταυτόχρονα όμως και πιο παραμελημένη ανάγκη των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, έρχεται να καλύψει ο Διγενής.

Για έναν αθλητή, δεν υπάρχει χειρότερος «εφιάλτης» από ένα σοβαρό τραυματισμό, που τον αναγκάζει σε μία δαπανηρή χειρουργική επέμβαση και θεραπεία, και ταυτόχρονα του στερεί έσοδα από ένα επάγγελμα που ενδεχομένως δεν μπορεί να ασκήσει.

Μετά από μία τέτοια άτυχη στιγμή σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έρχεται και το σωματείο που σέβεται τον εαυτό του και τον ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως οφείλει να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό του, αναλαμβάνοντας το κόστος της αποκατάστασης.

Αντιλαμβανόμενοι τους εκατέρωθεν κινδύνους, οι παράγοντες του Διγενή αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, ένα απολύτως διαχειρίσιμο κονδύλι για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας.

Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς θα έχουν πλήρη κάλυψη για το διάστημα που συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις (νοσοκομειακό πρόγραμμα, χειρουργική επέμβαση και φυσικοθεραπείες), ενώ ειδικό πρόγραμμα θα προσφερθεί στους νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται στα τμήματα των υποδομών (θα είναι προαιρετικό, με το μηναίο κόστος να ανέρχεται στα 10 ευρώ).

Το πρόγραμμα έχει αναλάβει να διαμορφώσει ο αντιπρόεδρος του Διγενή και ασφαλιστής στο επάγγελμα, Στέργος Σαράντης (τηλέφωνο 6951851023), που είναι πρόθυμος να προσφέρει κάθε πληροφορία σε σωματεία που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Κοσκινιατών.