Ρόδος: Πρώτη γνωριμία, με νέο πρόσωπο και νέα συνεργασία

Η φάση, στην οποία βρίσκεται η προετοιμασία, προφανώς και δεν επιτρέπει τη χρήση της λέξης «αποκαλυπτήρια». Δεν παύει όμως το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ρόδου με τον Αστέρα, στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Παστίδας, να δίνει την ευκαιρία στους φίλους των «ελαφιών», να γνωρίσουν από κοντά τα ουκ ολίγα μεταγραφικά αποκτήματα της αγαπημένης ομάδας τους και να πάρουν μία πρώτη υπόσχεση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το παρών θα δώσει το σύνολο των παικτών του Πάρη Ανδράλα, ανάμεσά τους και ο πλέον «φρέσκος» της παρέας, Γιάννης Τσόπελας, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα.
 Ο γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1991 ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.82, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει, στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής, ομάδες όπως η Καλαμάτα (είναι η γενέτειρά του), η Ζάκυνθος, η Λαμία και η Αναγέννηση Καρδίτσας.
 Η διοίκηση της Ρόδου τον καλωσορίζει, ευχόμενη να έχει μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική σεζόν.
                                                 
Συνεργασία με τον Ορφέα
  Εν τω μεταξύ, τη συνεργασία της με τον Ορφέα, από την οποία προσδοκά πολλά και για τα δύο σωματεία, «εγκαινίασε» χθες η Ρόδος. Τα «ελάφια» την περιγράφουν ως εξής:  
  «Ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Α.Ο. Ορφεύς, στο πλαίσιο της πάγιας και εκφρασμένης αρχής του για τη δόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των συλλόγων του νησιού. Οι δύο σύλλογοι θα συνεργάζονται στενά σε όλα τα επίπεδα, κυρίως δε στο πεδίο των υποδομών και της ανάπτυξης του αθλήματος, με στόχο να ωφεληθούν κατά κύριο λόγο οι νεαροί ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ορφέα, κ. Σουκρή Κελέσογλου, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η νέα συνεργασία να αποδώσει καρπούς. Παράλληλα εύχεται στο φίλο σωματείο καλή επιτυχία στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».