Έγινε μια καλή... προπόνηση για τον Διαγόρα

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες στο γήπεδο Μαριτσών ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι», παρότι επηρεασμένοι από την προετοιμασία  επικράτησαν με 2-0 του Ηρακλή Μαριτσών που άφησε  καλές εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο φιλικό.

Όπως έδειξε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, γεγονός που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να κάνουν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Χειμωνέττου αφ’ ενός και του Σαββιδάκη στη συνέχεια.

Ο Διαγόρας είναι μια άλλη ομάδα, εντελώς διαφορετική από εκείνη του τοπικού και σαφώς χρειάζεται και χρόνο για να αποκτήσει την ομοιογένεια που πρέπει και να δέσει σαν σύνολο. Γίνεται καλή δουλειά στο «γηραιό» και …το παράδοξο θα ήταν να «πετούσε» αυτή την περίοδο.

Σαφέστατα έστω και σε αυτό το πρώτο φιλικό, ο Ανδρέας Σταύρου έβγαλε τα συμπεράσματα του, δίδοντας χρόνο συμμετοχής  στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος αλλά θέλει δουλειά.

Στο 8΄από σέντρα του Α. Αθανασίου ο Γιόνδης πρόλαβε την έξοδο του Χειμωνέττου και από κοντά πλάσαρε γράφοντας το 1-0.

Ο Διαγόρας είχε σουτ στο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή στο 59΄με τον Υφαντίδη.

Στο 85΄ο Α. Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ, ο Σαββιδάκης απέκρουσε ασθενώς η μπάλα έφτασε στον Βελέτη που τη γύρισε στον Υφαντίδη κι αυτός από κοντά πέτυχε το 2-0.

Ηρακλής Μαριτσών: Χειμωνέττος, Φελεγκάκης, Τσούφιος, Μπάρτζος, Παπακωνσταντής, Φελεσάκης, Μπιλιάς, Λυριστής Μ, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Λυριστής Θ. Έπαιξαν στο β΄ μέρος οι: Σαββιδάκης, Βασιλώττος Χ, Σιαμαντούρας, Λολάκης Θ, Λολάκης Σ, Τσαλώλης και Καρίκης
Διαγόρας: Στεφανάκος, Βασιλείου, Αθανασίου Α, Αθανασίου Π, Χειμωνέττος Κ, Γιόνδης, Ούγκο, Μπίσμαρκ, Τσαγκάρης, Βελέτης, Γεωργίου. Έπαιξαν ακόμα οι:  Σαμολαδάς, Τσουρούτης, Παπαδημήτρης και Υφαντίδης.