Πάει «Οικονομίδειο» ο Φοίβος

Εντατικά προετοιμάζεται ο Φοίβος και βάζει πλέον στο πρόγραμμα του τα φιλικά που έχει καθορίσει να δώσει, προκειμένου ο Σάββας Ορφανίδης να «μοντάρει» κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του.

Σήμερα το απόγευμα στις 18.30, η ομάδα της Κρεμαστής θα πάει στο «Οικονομίδειο» για να αντιμετωπίσει σε ένα τεστ προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα τον Ιάλυσο, που είναι κι εκείνος ενισχυμένος μετά τις τελευταίες μεταγραφές.

Τόσο ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης όσο και ο Σάββας Ορφανίδης θα κρατήσουν αρκετές σημειώσεις, από τις δοκιμές σχημάτων και τακτικών που θα γίνουν.

Ο κόουτς του Φοίβου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην του στρατευμένου Ταφάνι, ενώ είναι πολύ πιθανόν να μην χρησιμοποιήσει στο σημερινό ματς τον Στεφανίδη, ο οποίος  καθυστέρησε να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Στον Φοίβο όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει καλό κλίμα αλλά και ικανοποίηση απ όλους για την προετοιμασία της ομάδας, την οποία φυσικά επιμελείται ο Παναγιώτης Τσιάμης κάτι που έγινε και πέρυσι όταν προπονητής  ήταν ο Μιχάλης Πολιάς .

Στον Φοίβο πλέον και στον οικονομικό τομέα, εκτός του ότι το στέκι πάντα πάει καλά τον Αύγουστο, έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν την κάρτα τους, για να βλέπουν χωρίς κανένα πρόβλημα τα παιχνίδια του  πρωταθλήματος.

Με όλα τα στελέχη του ο Φοίβος στο σημερινό προπονητικό τεστ με τον Ιάλυσο  Με όλα τα στελέχη του ο Φοίβος στο σημερινό προπονητικό τεστ με τον Ιάλυσο