Τσιγγάνος κατηγορείται  για ληστεία 89χρονης  και 69χρονης

Ένας 30χρονος αθίγγανος είναι ο δράστης της ληστείας που έγινε σε βάρος 89χρονης και της 69χρονης συνοδού της, πριν από μερικές ημέρες στην Κω.

Το περιστατικό είχε καταγγελθεί στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού, αστυνομικοί του οποίου μετά από έρευνες που έκαναν κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τον 30χρονο δράστη ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει τη κατηγορία της ληστείας σε βάρος των δύο ηλικιωμένων.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στη μία τα ξημερώματα στις 3 Αυγούστου 2017 στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 89χρονη αλλά και η 69χρονη συνοδός της, άγνωστος δράστης νωρίτερα χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η 89χρονη άνοιξε και τότε ένας άγνωστος της είπε «δώσε μου τα λεφτά»!

Η ηλικιωμένη γυναίκα του έδωσε 300 ευρώ όμως ο δράστης της ζήτησε και άλλα και όταν η 89χρονη δεν του έδωσε τη χαστούκισε!

Την όλη φασαρία άκουσε η 69χρονη που διαμένει μαζί με την ηλικιωμένη καθώς τη φροντίζει η οποία επίσης συναντήθηκε με τον άγνωστο άνδρα.

Ο τελευταίος μόλις την είδε την έριξε στο κρεβάτι και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν στο πλαίσιο αξιολόγησης των στοιχείων της υπόθεσης και στοχευμένων προσαγωγών να εντοπίσουν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις δυο γυναίκες.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.