Δουλειά και μεταγραφές θέλει ο Διαγόρας

Ήταν σίγουρα καλύτερος από τον Ηρακλή Μαριτσών ο Διαγόρας στο πρώτο φιλικό και έφτασε στην επικράτηση επί των «πρασίνων» του Μιχάλη Πολιά με το 2-0, που προήλθε από τα γκολ των Γιόνδη και Υφαντίδη.

Η εμφάνιση του «γηραιού» σαν ομάδα, δεν ήταν πολύ καλή, αλλά εκείνοι που γνωρίζουν καλά από ποδόσφαιρο και προετοιμασία, δίνουν τις σωστές εξηγήσεις πάντα. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα με δώδεκα μέρες προετοιμασία …να πετάει! Θα ήταν παράλογο…

Ο Διαγόρας έχει δουλέψει πολύ αυτές τις δώδεκα μέρες , υπάρχει κόπωση αλλά είναι και νωρίς ακόμα για να μιλήσει κανείς για ομοιογένεια και σύνολο. Για 100% ετοιμότητα ο «γηραιός» θα δείξει στους αγωνιστικούς χώρους, τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής .

Βρίσκεται ακόμα στο σημείο της σκληρής δουλειάς, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του.
Ο προπονητής της ομάδας πάντως, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, σε ότι αφορά το πάθος και τη διάθεσή τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ανδρέας Σταύρου χθες, αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό της ομάδας του στα Μαριτσά τόνισε: «Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών που έπαιξαν σε αυτό το φιλικό.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη αγωνιστική εικόνα μετά από δώδεκα μέρες σκληρής δουλειάς. Οι παίκτες είναι ακόμα «μπουκωμένοι» και επηρεασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις. Πήγαν όμως πολύ καλά σε ό,τι αφορά τη δύναμη και το πάθος που επέδειξαν.

Είδαμε δηλαδή και αρκετά θετικά στοιχεία από αυτή την εμφάνιση, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε στο παιχνίδι μας. Μας περιμένει όμως αρκετή δουλειά ακόμη. Όπως προείπα είχαμε στο ματς πάθος και διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω  πώς την ώρα που πρέπει θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Ο κόουτς του Διαγόρα σε αυτό το φιλικό δεν είχε μαζί του τον Ευαγγελιδάκη ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μην παίξει στο φιλικό και τον Μπουρού ο οποίος είχε ένα μικρό τραυματισμό και δεν αγωνίσθηκε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ του ο Διαγόρας.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα Μαριτσά έπαιξαν όσοι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας πλην των τραυματιών, συμπεριλαμβανομένων και των Βραζιλιάνων για τους οποίους δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Διοίκησης για την απόκτηση τους.

Αυτό σημαίνει πως για να «γεμίσει» το έμψυχο υλικό της ομάδας, πρέπει να γίνουν ακόμα 3 με 4 μεταγραφές υψηλού επιπέδου, για να μπορέσει ο Διαγόρας να έχει τις πολλές επιλογές που χρειάζεται.