Αυλαία με γλέντι σ’ ένα αποδοτικό καλοκαίρι για τον Ηρακλή Μαριτσών

Τον επίλογο ενός κουραστικού, πλην όμως αποδοτικού, καλοκαιριού γεμάτου δράσης θα γράψουν σήμερα οι παράγοντες του Ηρακλή Μαριτσών.

  Η αποψινή βραδιά, στην τοποθεσία της Ιεράς Μονής Σωτήρος, θα είναι και η τελευταία που θα λειτουργήσει το στέκι του σωματείου και οι Μαριτσενοί θα το γιορτάσουν δεόντως μαζί με τους φίλους τους. Το γλέντι, το οποίο αναλαμβάνει να «εκτοξεύσει» το μουσικό σχήμα του γνωστού καλλιτέχνη Βασίλη Μιχαλάκη, θα ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ και καλεσμένοι είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Ηρακλή, ή απλά θέλουν να περάσουν καλά.

 Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του δεν έχουν λόγια να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους βοήθησε τις προηγούμενες εβδομάδες , στηρίζοντας το σύλλογο από το υστέρημά του και υπόσχονται να συνεχίσουν να ανταποδίδουν με ακόμα πιο σκληρή και επίμονη προσπάθεια, ώστε να δημιουργήσουν έναν κραταιό Ηρακλή.

 Όσο για το Μιχάλη Πολιά και τους ποδοσφαιριστές του, το φιλικό παιχνίδι με το Διαγόρα, την περασμένη Παρασκευή, ήταν και η τελευταία υποχρέωση της εβδομάδας.

Άπαντες θα επιστρέψουν στο γήπεδο αύριο Δευτέρα, περιμένοντας το δεύτερο τεστ της προετοιμασίας, κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών το ερχόμενο Σάββατο.