Διαγόρας: Με την ευχή για άνοδο…

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ο Διαγόρας. Πήρε την ευλογία της εκκλησίας  για να πετύχει τον σκοπό του που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τον τίτλο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και να ανεβεί ακόμα πιο πάνω σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Στον αγιασμό ήταν παρόντες
-Ο μεγαλοπαράγοντας της ομάδας Κώστας Χρυσοχοϊδης
-Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Στεφανίδης
-Εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η κ. Αντριάνα Μπαφίτη, η κ. Ελένη Δοξοπούλου,
-Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Μανώλης Μπάτης

-Κι ένας γνώριμος από τα παλιά που πρόσφερε πολλά στην ομάδα και δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Πουλόπουλο που αγωνίσθηκε με επιτυχία στη Β΄ Εθνική φορώντας τα κυανέρυθρα. Ο Πουλόπουλος βρέθηκε για διακοπές στη Ρόδο και θέλησε να δει γνωστούς και φίλους αλλά και τα νέα παιδιά της ομάδας επισκεπτόμενος το Δημ. Στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί πώς κοντά στην ομάδα βρέθηκε κι ο παλαίμαχος άσσος Γιώργος Δουρδουνάς.

Μετά τον αγιασμό ο πάτερ Ευτύχης χάρισε στον Πρόεδρο του Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη μια αξιοσέβαστη  εικόνα, ενώ ευχήθηκε «άνοδο στη Β΄ Εθνική», χειροκροτούμενος από τους οπαδούς της Θύρας 6 που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον λόγο αυτό. Οι φίλοι του Διαγόρα, χειροκρότησαν πολλές φορές και τον Κώστα Χρυσοχοϊδη, αλλά και όλα τα μέλη της Διοίκησης που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά την προπόνηση χθες έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς .Δεν συμμετείχαν σε αυτούς, οι τραυματίες Γιάννης Καλημέρης και Τάσος Κιοσέογλου που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, αλλά κι ο Παντελής Αθανασίου που προσβλήθηκε από ίωση.