«Μέλι» από Χάσταλη για παίκτες και συνεργάτες

Ως ομάδα, η οποία έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί στο ακέραιο στις προσδοκίες του κόσμου, λειτουργεί ο Απόλλων Καλυθιών, όπως τουλάχιστον συμπεραίνει ο προπονητής της Χρυσόστομος Χάσταλης, βιώνοντας τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

 Τα «μπράβο» δεν απευθύνονται μόνο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμπεριφέρονται με επαγγελματισμό, αλλά και στους συνεργάτες του. Ο βοηθός προπονητή Κώστας Δημητριάδης, ο γυμναστής Θεόδωρος Σκαρτάδος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Δατσέρης, κάνουν εξαιρετική δουλειά στους τομείς ευθύνης τους, βοηθώντας αφάνταστα το Χρυσόστομο Χάσταλη.

 Ο τελευταίος είδε με χαρά να μπαίνει στις προπονήσεις, έστω και ιδιαίτερα προσεκτικά, ο Νίκος Σαχίνης, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας, καθώς και την ένταξη του Θεόδωρου Κυρίτση, που κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και το ποδόσφαιρο. 

  Επιπλέον, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του ο Γιώργος Γεωργιάδης, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν οι Καλυθενοί κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

 Υπενθυμίζεται, πως ο Απόλλων θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι του το επόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών. Το γήπεδο τέλεσης του αγώνα και η ώρα έναρξής του θα συναποφασιστούν από τους δύο προπονητές.