Ενοπλη ληστεία στο Φαληράκι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό των δύο άγνωστων δραστών οι οποίοι με την απειλή μαχαιριού και ενός όπλου λήστεψαν το βράδυ του Σαββάτου τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στο Φαληράκι παίρνοντάς του το ποσό των 47.250 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία 5’ λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο 66χρονος ιδιοκτήτης έβγαινε από το κατάστημά του στο Φαληράκι. Εκεί τον περίμεναν οι δύο δράστες οι οποίοι έχοντας καλυμένα τα πρόσωπά τους ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με την μπλούζα που φορούσε του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα. Οι δράστες κρατούσαν ένα μαχαίρι και ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο χειρός αντίστοιχα, και υπό την απειλή αυτών των αντικειμένων έκαναν τη ληστεία.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης οδήγησε τους δράστες μέσα στο κατάστημα, στο χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξε και τους έδωσε το ποσό των 47.250 ευρώ. Οι δύο άνδρες πήραν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της καθώς επίσης και τις εικόνες που έχουν καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σούπερ μάρκετ.