Δυναμικό μπάσιμο με Παυλίδη ο ΑΕΡΑ!

Μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΕΡΑ, η οποία ανακοινώθηκε φυσικά από τη διοίκηση χθες το μεσημέρι.

Πρόκειται για τον Τάσο Παυλίδη, ο οποίος αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον Ιάλυσο τη Ρόδο κι έχει φυσικά παραστάσεις μεγάλων Κατηγοριών, αλλά και τις κατάλληλες εμπειρίες για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Είναι μια μεταγραφή που όπως έγινε σχετικά γνωστό, «πιστώνεται» στον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αντώνογλου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ετοιμάζει ακόμα μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση.

Σε ό,τι αφορά τον Παυλίδη η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει: «Το Δ. Σ  της Α. Ε. Ρ. Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παυλίδη. Ο Τάσος, έχει αγωνιστεί επί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Κόρινθο, Ρόδο, Μανδραϊκο, Νίκη Βόλου και Ιαλυσο. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Ουδέν νεότερο για το γήπεδο
Στ’ Αφάντου υπάρχει απογοήτευση σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου. Κι αυτό γιατί, οι υποσχέσεις που πήραν οι άνθρωποι της ομάδας, μιλούσαν ακόμα και για έναρξη εργασιών στα τέλη Αυγούστου, αλλά κάτι τέτοιο εθεωρείτο αδύνατον χθες το μεσημέρι. Οι εργασίες θα καθυστερήσουν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΑΕΡΑ, θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τουλάχιστον, το γήπεδο της Αρχίπολης.