Πέρασαν τα τεστ οι Κυρίτσης και Μίαρης

Σε ανανέωση της παρουσίας τους στον πίνακα διαιτητών της 2ης κατηγορίας μπορούν να ελπίζουν οι Μανώλης Κυρίτσης και Μανώλης Μίαρης, καθώς πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης που διοργάνωσε το σαββατοκύριακο η ΚΕΔ/ΕΠΟ στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Οι δύο Ρόδιοι διαιτητές εμφανίστηκαν καλά προετοιμασμένοι και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ειδικά ο Μανώλης Κυρίτσης διέπρεψε, σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση.  Τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, σχετικά με τις ημερομηνίες των δικών τους τεστ φυσικής κατάστασης, περιμένουν πλέον οι διαιτητές της 3ης και της 4ης κατηγορίας.

Σεμινάριο, προφανώς δε και πίνακες
Εν τω μεταξύ, από τις 16 μέχρι τις 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel, το κεντρικό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους διαιτητές, τους βοηθούς διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας της 1ης κατηγορίας.  Ως εκ τούτου, μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί η σύνθεση των σχετικών πινάκων.  

Υπενθυμίζεται, πως στους πίνακες της 1ης κατηγορίας συμμετείχαν πέρσι ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο βοηθός Λεωνίδας Φραγκιαδάκης και οι παρατηρητές Μιχάλης Καλαθενός και Κώστας Ζαννετίδης. Οι τέσσερις τους πέρασαν τις γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ, ωστόσο ο Φραγκιαδάκης δήλωσε κώλυμα και δεν πήγε να τρέξει στα τεστ φυσικής κατάστασης.