Ρόδος: Το πρώτο χαμόγελο αφορμή για περισσότερη δουλειά

Με διπλή προπόνηση «ξημέρωσε» η νέα εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Ο προπονητής Πάρης Ανδράλας και οι συνεργάτες του συνέχισαν την προετοιμασία, έχοντας πλέον στα χέρια τους το πρώτο, έστω και πρώιμο, δείγμα της προόδου της ομάδας, έτσι όπως το κατέγραψαν στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Παστίδας.

Αν μη τι άλλο, τα όσα είδαν δεν τους άφησαν παραπονεμένους, καθώς τα «ελάφια» κατέθεσαν διάθεση, έτρεξαν πολύ, προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα με ταχύτητα και ήταν αρκετά πειθαρχημένα, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, στις τακτικές οδηγίες. Για την ιστορία, η Ρόδος πήρε την άτυπη νίκη με 6-1, χάρη στα γκολ των Λέκκα (2), Ολιβέιρα (2), Δαβρή (από την Κ-20 του Πανιωνίου, τελεί υπό δοκιμή) και Αλιμερκάι.

Οι φίλοι της Ρόδου διαπίστωσαν πως γίνεται  σοβαρή δουλειά, ενώ ευχαριστήθηκαν την παρουσία των νεαρών της ομάδας, όπως του Δημητριάδη, του  Αλιμερκάι, του Βολονάκη, του Γανωτάκη, του Κατσαμάκη και του Αυγουστάκη.

Σημειώνεται, πως στο φιλικό έλαβε μέρος και ο Ρόδιος αμυντικός Άλμπερτ Ρούσσος (πέρσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή), ο οποίος προπονείται με την ομάδα, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Αποστόλου, Τσόπελας, Οικονόμου και Παβίσεβιτς (συμμετέχει στην προετοιμασία, η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει και τυπικά εντός των ημερών).

Σημειώνεται, πως άτυχος στάθηκε ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Στο πρώτη μέρος του φιλικού του Σαββάτου έλαβαν μέρος οι Γεωργίου, Κουρούπης, Ζώνας, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Σερτζίνιο, Πότσι, Γανωτάκης, Ευγενικός, Αλιμερκάι και Βολονάκης, ενώ στο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Κουμέντος, Καμπούρης, Ρούσσος, Αυγενικού, Δημητριάδης, Λέκκας, Καντιμοίρης, Κατσαμάκης και Αυγουστάκης.

Τέλος, με διπλή προπόνηση θα κυλήσει και η σημερινή μέρα. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα δουλέψουν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ το απόγευμα θα μεταφερθούν στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.