Συνεργασία του Διαγόρα με τον Δαμάγητο

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία προσυπέγραψε χθες η διοίκηση του Διαγόρα με αυτή του Δαμάγητου.

Σκοπός της φυσικά, να δραστηριοποιηθούν περισσότερο αλλά και να αθληθούν πάνω στα μυστικά του ποδοσφαίρου, τα παιδιά από 5 έως 15 ετών που θα έχουν υπεύθυνο τους το Σάββα Καραβόλια.

Οι Ακαδημίες οι προερχόμενες από αυτή τη συνεργασία, θα ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτό, ο Διαγόρας εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας διευρύνουν τις δραστηριότητες τους! Οι κορυφαίες Ακαδημίες του είδους στα Δωδεκάνησα, δημιούργησαν παράρτημα στη δυτική πλευρά της Ρόδου και συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Θεολόγου, στο οποίο έχει τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς.

Ο «Γηραιός», με την άρτια συνεργασία του Δαμάγητου, θα λειτουργήσει Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για τα παιδιά του Θεολόγου και άλλων περιοχών του νησιού.  Θα απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 15 ετών, που θα προπονούν ένα επιτελείο ειδικευμένων διπλωματούχων προπονητών, με επικεφαλής τον Σάββα Καραβόλια.

Οι Ακαδημίες θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις Ακαδημίες του  Γ.Σ. Διαγόρας στη Ρόδο, αφού θα είναι κοινή η φιλοσοφία, που, μεταξύ άλλων, είναι  η ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, όπως και άλλες μεγάλες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η λειτουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου εκτός της βάσης του Συλλόγου (πόλη), πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Ρόδο και ήταν ένας από τους άμεσους στόχους του Γ.Σ. Διαγόρας.

Πληροφορίες δίνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας στο τηλέφωνο 2241028577 και  στο 6972013397 (κ. Καραβόλιας)».