Επιτροπή με θαλασσί απόχρωση για το Βενετόκλειο

Τις διοικούσες επιτροπές επανέφερε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της αρμοδιότητάς του, προκειμένου να λειτουργούν πιο εύρυθμα κατά την πλούσια αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Το κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου αποτελεί βασική αρτηρία στη διεξαγωγή εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς όχι μόνο γιατί αποτελεί την έδρα της ομάδας που συμμετέχει στο υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού αθλητισμού (Κολοσσός H Hotels) αλλά και γιατί φιλοξενεί δεκάδες σωματεία μπάσκετ, ακόμη και με αγωνιστικό αμαξίδιο, καθώς και βόλεϊ.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι «πυκνό» ενώ, λόγω των πολλών αγώνων, το γήπεδο είναι ανοιχτό εφτά ημέρες την ομάδα.

Ο ΔΟΠΑΡ συγκρότησε την επιτροπή διοίκησης με γνώμονα την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels, τον ερασιτέχνη Κολοσσό και τα υπόλοιπα σωματεία του τοπικού μπάσκετ που χρησιμοποιούν ως έδρα το Βενετόκλειο.

 Σε αυτήν συμμετέχουν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Γκοτζογιάννης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιώργος Τσέλιος, το μέλος της ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ, Γιάννης Στάλας, το μέλος του ΔΟΠΑΡ, Τσαμπίκος Βασιλαράκης και ο Μιχάλης Ερωτόκριτος.

Αυτή την περίοδο, στο κλειστό δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις καθώς έχουν προγραμματιστεί απαραίτητες εργασίες ωστόσο σύντομα θ’ αρχίσει να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς καθώς δεν αργεί η ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας του Κολοσσού H Hotels αλλά και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου που και φέτος έχουν θέσει υψηλούς στόχους.