Δεν ανησυχούν για τον αντι-Μαΐλη στην Κατταβιά

Η απόφαση του Ρεΐση Μαΐλη να αποχωρήσει από την ομάδα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας της Κατταβιάς, αν και όπως λένε οι άνθρωποί της, πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία τους αιφνιδίασε μεν, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τους προβληματίσει υπερβολικά.

Ο προπονητής Μανώλης Φραντζής θα προσανατολίζεται στο να καλύψει το κενό εκ των έσω, καθώς εκτιμά πως υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν τις ικανότητες να σηκώσουν το βάρος. Ταυτόχρονα όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα ο διάδοχος του έμπειρου αμυντικού μέσου να έρθει δια της μεταγραφικής οδού, πάντα όμως με την προϋπόθεση πως θα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή «πρώτης γραμμής», που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των νεοφώτιστων συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με τη συμμετοχή των περισσότερων ποδοσφαιριστών.

Οι λίγοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα επαγγελματικά ωράριά τους δουλεύουν το πρωί, ενώ ο Μανώλης Φραντζής περιμένει την άφιξη, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, των Μαντινάου και Νασόπουλου, οι οποίοι συμμετέχουν στο «Ποσειδώνιο Κύπελλο» στην Κάρπαθο.  

Η Κατταβιά θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της το ερχόμενο Σάββατο στην Παστίδα, όπου θα αντιμετωπίσει, πιθανώς στις 6 το απόγευμα, τον τοπικό Αστέρα.