Για παίκτες και αντίπαλο ψάχνει η Δόξα Ψίνθου

Τη μεταγραφική αγορά συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» οι άνθρωποι της Δόξας Ψίνθου, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δύο ποδοσφαιριστές που θα κλείσουν το ρόστερ της ομάδας.

Ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης έχει επισημάνει την ανάγκη να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, καθώς κι ένας περιφερειακός επιθετικός, που θα έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα σε μία χρονιά, που θα είναι προφανώς πιο δύσκολη από την αντίστοιχη περσινή.

 Ο τεχνικός των Ψινθενών θα αισθανόταν κάπως πιο άνετα, αν στην ομάδα παρέμεναν οι φοιτητές Μιχάλης Χατζηνικόλας και Μιχάλης Κωστομοίρης. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχουν μεν στην προετοιμασία, όμως θα φύγουν από τη Ρόδο προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Το παρήγορο στην περίπτωση του δεύτερου είναι πως τον Ιανουάριο αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο των μαθημάτων του και να επιστρέψει.

 Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά με τη συμμετοχή ενός κορμού δεκαοκτώ-δεκαεννέα ποδοσφαιριστών. Ανάμεσά τους δεν βρίσκονται (αναμένεται να ενταχθούν στο επόμενο διάστημα) ο Δημήτρης Κουνελλές, που έχει πρόβλημα με τα ωράρια της δουλειάς του, και Γιάννης Τσοπάνογλου, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου.

 Τέλος, αντίπαλο πρόθυμο να αντιμετωπίσει την ομάδα του σε φιλικό αγώνα το ερχόμενο Σάββατο αναζητά ο Γιώργος Ορφανίδης.  Αν δεν τα καταφέρει, θα συμβιβαστεί αναγκαστικά με την ιδέα πως το πρώτο ματς μονταρίσματος η Δόξα θα το δώσει στις 16 Αυγούστου, κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου.