Με δύο ενδεκάδες  ο Κλεάνθης στο σημερινό φιλικό του

Στο ρυθμό των φιλικών αγώνων μονταρίσματος μπαίνει από σήμερα ο Κλεάνθης.  Οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στις 5:30 τοπ απόγευμα στο γήπεδο της Παστίδας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο ενός πρώτου ελέγχου προόδου της μέχρι τώρα δουλειάς τους.  

 Ο προπονητής Γιώργος Σάββενας και οι συνεργάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν χρησιμοποιώντας δύο ενδεκάδες, καθώς προς μεγάλη χαρά τους, το απουσιολόγιο παραμένει αχρείαστο.

 Οι προπονήσεις στο Παραδείσι θα συνεχιστούν τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το δεύτερο και σαφώς πιο απαιτητικό φιλικό τεστ, κόντρα στη Ρόδο.

Σκέπαστρο και βοηθητικό
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής σκεπάστρου στην εξέδρα του γηπέδου Παραδεισίου, συνεπώς είναι βέβαιο πως από την έναρξη κιόλας της νέας αγωνιστικής περιόδου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια του Κλεάνθη χωρίς να ανησυχούν για τον καιρό.

 Οι παράγοντες του σωματείου εκτιμούν πως μέχρι την πρώτη σέντρα της χρονιάς η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της και το νέο βοηθητικό γήπεδό της. Το μόνο για το οποίο ανησυχούν είναι μήπως κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας η τοποθέτηση περίφραξης. Κατά τα άλλα το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται έξω από το Παραδείσι, στο τέλος του αεροδρομίου, είναι έτοιμο.