Σε καλό δρόμο ο Φοίβος

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μέχρι τώρα προετοιμασία του Φοίβου, που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα της Κρεμαστής «θα χτυπήσει τίτλο», με σκοπό να πετύχει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και να συμπληρώσει από δωδεκανησιακής πλευράς τους ήδη ευρισκόμενους Ιάλυσο, Ρόδο και Διαγόρα.

Αυτός είναι ο στόχος, που θα επιτευχθεί με νίκες. Κι αυτές με την σειρά τους θα έρθουν με σκληρή προετοιμασία και πολλή δουλειά.

Οι «κυανοκίτρινοι» ευρίσκονται σε αυτό το στάδιο αυτή την εποχή, έχοντας μάλιστα αρχίσει και το μοντάρισμα της ομάδας, με τα φιλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά δόθηκε το Σάββατο στο «Οικονομίδειο» με σκοπό ο Σάββας Ορφανίδης, να δει σε ποια κατάσταση είναι οι παίκτες του από αγωνιστικής πλευράς.

Το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Κρεμαστής αυτή την φορά, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε ένα ακόμα προγραμματισμένο φιλικό που θα ξεκινήσει στις 18.30.

Ο κόουτς της ομάδας της Κρεμαστής, θα έχει και σε αυτό το ματς όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ περιμένει την αποθεραπεία του Τάσου Φτάκλα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, κάτι που θα ξεπεραστεί με θεραπεία αλλά και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.