Απόλλωνα Καλυθιών: Μπήκε ο Γεωργιάδης, τους εργαζόμενους περιμένει ο Χάσταλης

Με τον Γιώργο Γεωργιάδη παρόντα διεξάγονται πλέον οι προπονήσεις του Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος συνιστά μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, επέστρεψε, την περασμένη Κυριακή, από την ιδιαίτερη πατρίδα του και από προχθές βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του Χρυσόστομου Χάσταλη, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του περιμένοντας να ενταχθούν, σταδιακά, οι ποδοσφαιριστές που στην παρούσα φάση δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Οι Καντιμοίρης, Κυρίτσης, Κάλτσης και Τσίτας αναζητούν τη «χρυσή τομή», προκειμένου να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ «στροφές» έχουν ανεβάσει οι Σαχίνης και Διακοπαρασκευάς, οι οποίοι υποβλήθηκαν πρόσφατα σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Απόλλων Καλυθιών θα «αποκαλυφθεί» στα μάτια των φίλων του το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που θα δώσει με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Με δεδομένο πως τα γήπεδα των δύο κοινοτήτων δεν βρίσκονται σε κατάσταση που να επιτρέπει την επιβάρυνσή τους, το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι. Η ώρα έναρξής του θα γίνει γνωστή έγκαιρα.