Στους ρυθμούς του απόλυτου πάρτι ο Ακουσίλαος

Με το μεγάλο πάρτι που διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο στο Κάστρο των Φανών, θα αρχίσουν να αποχαιρετούν την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του Ακουσίλαου.

Το «Camelot Love and Music», η αυλαία του οποίου θα ανοίξει στις 10 το βράδυ, συνιστά την κεντρική θερινή εκδήλωση του συλλόγου και δεν υπάρχει αμφιβολία πως αποτελεί πόλο έλξης, καθώς για το μέχρι πρωίας ξεφάντωμα, σ’ έναν «μαγικό» χώρο, θα μεριμνήσουν ορισμένοι από τους πλέον γνωστούς dj’s (Valentino, Pete). Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το ΔΟΠΑΡ, ενώ την οργάνωση  έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου.    

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά
Άλλες τέσσερις έως πέντε μεταγραφές, με τις οποίες θα αυξήσει τις επιλογές του προπονητή Κώστα Ζουρούδη κατά κύριο λόγο για τη μεσαία γραμμή, έχει στα σκαριά η διοίκηση του Ακουσίλαου. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μόλις οι παράγοντες του συλλόγου πάρουν στα χέρια τους τα δελτία των παικτών.

Υπενθυμίζεται, πως η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 28 Αυγούστου, ενώ  λίγες μέρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γνωριμίας.