Δύο φιλικά το  Σαββατοκύριακο ο Ιάλυσος

Δουλεύουν σκληρά στην προετοιμασία οι «ερυθροκίτρινοι», για να μπορέσουν να δρέψουν… καρπούς αργότερα και καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ακολουθούν επαγγελματικά πρότυπα προετοιμασίας, με σκοπό να γυμναστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη, στην πορεία των αγώνων του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του Ιάλυσου και οι συνεργάτες του, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, Γιάννης Κατσανίκας κι ο Νεκτάριος Κουλούμπρης, κρατούν όλες τις ισορροπίες που απαιτούνται αυτή την περίοδο στο τμήμα τους… Είναι μάλιστα μέχρι τώρα όλοι τους πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες τους στην μέχρι τώρα περίοδο της προετοιμασίας.

Αυτή η περίοδος προετοιμασίας, είναι ιδιαίτερα σκληρή για τους παίκτες, που εκτός από τις διπλές προπονήσεις στις οποίες η καταπόνηση είναι μεγάλη, καλούνται αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα, να αγωνιστούν και σε δυο δυνατά τεστ προετοιμασίας, που θα δώσει η ομάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 18.30, ο Ιάλυσος  θα πάει στην Κρεμαστή για να αντιμετωπίσει το Φοίβο και να μετρήσει για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις του.

Την επομένη (Κυριακή) θα φιλοξενήσει στο «Οικονομίδειο» στις 18.00 το Διαγόρα, που προετοιμάζεται κι εκείνος για τους ίδιους λόγους. Για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα έχοντας υψηλούς στόχους.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του –πλην του Δημήτρη Σταυλά –αλλά δεν μπορεί να ξέρει κανείς από τώρα ποιους παίκτες του θα χρησιμοποιήσει στο ένα ματς, και ποιους στο άλλο. Το πιο πιθανόν είναι να χρησιμοποιήσει άλλη ενδεκάδα στο ένα ματς κι άλλη σε αυτό της Κυριακής.