Προβληματισμός για τον περιορισμό στις συμμετοχές του εργασιακού τουρνουά

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Ροδίων Άθλησις να βάλει φέτος περιορισμό στις συμμετοχές του τρίτου εργασιακού τουρνουά το οποίο θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβρη, ειδικά από τη στιγμή που οι ίδιες οι ομάδες πληρώνουν γι’ αυτή τη συμμετοχή.

Μέχρι δεκαέξι θα γίνουν δεκτές. Που σημαίνει ότι …; Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας; Θα απορριφθούν δηλώσεις συμμετοχής εφόσον ξεπεραστεί ο αρχικός αριθμός;

Το ενδιαφέρον για το εργασιακό ολοένα και αυξάνεται και κάθε χρόνο μεγαλώνει και ο αριθμός των ομάδων. Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του τουρνουά, είχε προταθεί στην οργανωτική επιτροπή να ορίζονται παιχνίδια τρεις φορές την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και να αποφεύγεται το …ολοήμερο της Κυριακής, με τους συνεχόμενους αγώνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι, και οι ομάδες αλλά και ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει πιο εύκολα το τουρνουά.

Το χρονικό περιθώριο είναι αρκετά μεγάλο μέχρι το πρώτο ραντεβού της διοίκησης του Ροδίων Άθλησις με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα ενδιαφερθούν να δηλώσουν συμμετοχή (1η Σεπτεμβρίου) και ακόμη μεγαλύτερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση των δηλώσεων (29/9).