Ρόδος: Νέα «δώρα» ετοιμάζονται για Ανδράλα και κόσμο

Άλλες δύο δυνατές μεταγραφές, όπως και την επισημοποίηση μίας ήδη «κλεισμένης», θα προσφέρει η διοίκηση της Ρόδου στον προπονητή Πάρη Ανδράλα και στον κόσμο της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το γραφειοκρατικής φύσεως πρόβλημα, που μέχρι σήμερα εμπόδιζε τον Μάρκο Παβίσεβιτς να «σφραγίζει» την ένταξή του στο δυναμικό των «ελαφιών», ξεπεράστηκε, συνεπώς ο πολύπειρος Σέρβος επιθετικός είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του. Ταυτόχρονα, άλλη μία προσθήκη ετοιμάζεται για τη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς και για τα μετόπισθεν, χωρίς να αποκλείεται η τελευταία να αφορά στον Άλμπερτ Ρούσσο, που όχι μόνο προπονείται με τη Ρόδο εδώ και αρκετές μέρες, αλλά κι έλαβε μέρος στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Αστέρα Παστίδας.

 Η χθεσινή μέρα κύλησε για τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα με διπλή προπόνηση, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν άλλη μία γεύση της δουλειάς που γίνεται το ερχόμενο Σάββατο και μάλιστα…εντός έδρας. Τα «ελάφια» θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο τον Κλεάνθη, με την ώρα έναρξης του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας τους να προγραμματίζεται για τις 6 το απόγευμα.