Ραντεβού στην πίστα για πρόβα…

Δεδομένου του ενδιαφέροντος και φέτος από αρκετούς ποδηλάτες της περιοχής μας να συμμετάσχουν στις σπουδαίες διοργανώσεις του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, ο Έλαφος και ο «Μεσόγειος» θα διοργανώσουν δύο αγώνες πίστας τις επόμενες μέρες.

Κατ’ αρχάς το «Elafos pista challenge 2017» θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου στην πίστα του σταδίου «Διαγόρας» ενώ μια μέρα μετά  πρόκειται να διεξαχθεί στις ίδιες εγκαταστάσεις το «WHEELS bike shop pista challenge» από τον «Μεσόγειος».

Σύμφωνα με το αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ, στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Γκραν Πρι Πίστας, από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελίτ και στις 7-8 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Όμνιουμ.

Αυτή η περίοδος είναι προετοιμασίας για τους αθλητές με στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση στην πίστα, γι’ αυτό οι συγκεκριμένες διοργανώσεις είναι μια σημαντική ευκαιρία να τσεκάρουν τις δυνάμεις τους πριν αναμετρηθούν σε πανελλήνιο επίπεδο.
Οι λεπτομέρειες για τους αγώνες, έτσι όπως δημοσιεύτηκαν στις προκηρύξεις:

«Elafos pista challenge 2017»
Ο Α.Σ.Ρ ‘’ΕΛΑΦΟΣ ‘’ διοργανώνει τον αγώνα πίστας «Elafos pista challenge 2017», ως εξής :
• Πόλη : ΡΟΔΟΣ
• ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ : Εθνικό Στάδιο «ο Διαγόρας», Ρόδος
Πίστα, 412μ. Τσιμέντο .
• ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ :Σάββατο 26-8-2017
• ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ανδρών-Γυναικώνν, Εφήβων- Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων!

Στα πλαίσια των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί και επίδειξης στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδες-Παγκορασίδες
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ αγωνίσματα :
17:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
17:30 ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΡΑΤΣ ΑΝΔΡΩΝ 10χμ(24 στροφές) –ΕΦΗΒΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΝΕΑΝΙΔΩΝ 7,5χμ(18στροφες) ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 5ΧΜ(12 στροφές) ΤΕΛΙΚΟΣ
18:10 200μ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΝΙ- ΠΠ-ΠΚ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟΣ
19:00 ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΥΡΣΟΥΙΤ} ΑΝΔΡΩΝ 4ΧΜ ΕΦΗΒΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-3ΧΜ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:00 ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΝΙ -ΠΠ-ΠΚ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:40 ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Α-Ε-Γ-Ν-Π ΤΕΛΙΚΟΣ
21:15 AΠΟΝΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων και οι λίστες εκκίνησης μετά το Τεχνικό Συνέδριο πριν την έναρξη των αγώνων, στο οποίο θα παρίστανται υποχρεωτικά, οι εκπρόσωποι των ομάδων.

• ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν σε σωματεία της δύναμης της Ε.Ο.Π.
Ο ποδηλατικός όμιλος Ο Α.Σ.Ρ ‘’ΕΛΑΦΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
• ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία πίστας. Στον αγώνα όλοι οι ποδηλάτες θα συμμετάσχουν μόνο με ποδήλατα πίστας.
• Στις κατηγορίες Μίνι, ΠΠ, ΠΚ με οποιοδήποτε ποδήλατο

• Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία στο επισυναπτόμενο έγγραφο να υποβληθούν μέχρι 22-8-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 21.00 στο fax 2241038341 ή στο e-mail elafoscyclingteam@yahoo.gr . Θα πρέπει να αναγράφουν τα αγωνίσματα που επιθυμεί κάθε ποδηλάτης να συμμετέχει.

• ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνοδίκους Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

• ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Ο 1ος νικητής, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα .
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος -5ος -6ος δίπλωμα !
Πληροφορίες: Κυριάκος Κελεπέρας 6972200236, 2241038431.

«WHEELS bike shop pista challenge»
O Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” σε συνεργασία με το κατάστημα WHEELS bike shop, προκηρύσσει ημερίδα ποδηλασίας πίστας, με την επωνυμία “WHEELS bike shop pista challenge” στο Εθνικό Στάδιο Διαγόρας της Ρόδου, της 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

Χαρακτηριστικά αγώνα:
ΑΓΩΝΑΣ : Κυριακή 27.10.2017.
ΠΟΛΗ : Ρόδος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Στάδιο Διαγόρα, πίστα μήκους 412 μ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :ΑΝΤΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Flying Lap:(Άνδρες-έφηβοι-γυναίκες-παίδες-κορασίδες). Ιndividual pursuit: (Γυναίκες-παίδες-κορασίδες). Tempo Race: (Άντρες-έφηβοι-γυναίκες-παίδες-κορασίδες)
Σε περίπτωση μη κάλυψεως των απαραίτητων αθλητών ανά κατηγορία, θα γίνει σύμπτυξη με βάση τον κανονισμό της Ε.Ο.Π. !

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που θα προσκληθούν και ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο ποδηλατικός όμιλος ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Τεχνικό Συνέδριο:
Κυριακή 27.08.2017. Μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος. Η συμμετοχή των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική!

Κανονισμοί αγώνα:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγωνίσματα πίστας.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τετάρτη 22/10/2017 και ώρα 19.00 στο fax 2241028208 η στο mail. mesogios_cycling@yahoo.gr. Πέραν της ημερομηνίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.
Σε περίπτωση που η κατηγορία γυναικών και κορασίδων δεν συμπληρώσουν τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα συμπτυχθούν στην κατηγορία παίδων με κοινή κατάταξη και ξεχωριστή βράβευση.
Αγωνόδικος επιτροπή: Θα ανακοινωθεί..

Βραβεύσεις:
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύετε ξεχωριστά
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Μετακίνηση:
O Π.Ο.Ρ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ‘’ σε συνεργασία με τον χορηγό του BLUE STAR FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Επίσης, στις εκτός Ρόδου ομάδες θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα στην pizzeria ‘’THE PIZZA SPAGGETI HOUSE’’ το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου 26/08/2017. Επίσης, ανάλογα το ενδιαφέρον, για συμμετοχή αθλητών εκτός Ρόδου, θα καλυφθεί η διαμονή του Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης!!

Για πληροφορίες:
Τάντης Σπύρος :6945112266 WHEELS bike shop: 2241028288